Palvelut

Kotisivupalvelin:
Asiakkaiden käytössä on kotisivupalvelin. Uusi Premium-kotisivupalvelin on asiakkaalle hieman kalliimpi kuin vanha, mutta paljon tehokkaampi ja jolla saa sivuille paremmat vasteajat, sivusi siis latautuvat sillä nopeammin! Varsinkin WordPressiä käyttävät asiakkaat käyttävät tätä uutta Premium-palvelinta tyytyväisinä. Kaikki uusien asiakkaiden palvelut sijoitetaan automaattisesti Premium-palvelimelle. Premium-palvelin sijaitsee Euroopan suurimmassa ja maailman kolmanneksi suurimmassa konesalissa, ja sen yhteysnopeus on 1Gt/1Gt. Eli nopeus kyllä riittää!

Verkkotunnukset:
Peruspalvelujani ja samalla käytetyimpiä palvelujani ovat Internetin verkkotunnukset, niiden ylläpito ja verkkotunnukseen liittyvät sähköpostiosoitteet. Eli kun haluatte yrityksellenne oman Internet-osoitteen tyyliin omayritys.fi, ottakaa yhteyttä!

Myös alitunnukset ovat mahdollisia ja ilmaisia, esimerkiksi myynti.omayritys.fi  ja talous.omayritys.fi jne. Vanha kotisivujenne osoite toimii silti edelleen myös.

Samalla saatte sähköpostiosoitteet muotoa esim. etunimi.sukunimi@omayritys.fi, palaute@omayritys.fi jne. Tässäkin, voitte halutessanne edelleen käyttää myös vanhoja sähköpostiosoitteita ja -ohjelmistoja.

Internetin verkkotunnus on tyypillisesti muotoa omayritys.fi tai etunimisukunimi.fi (pääte voi olla myös esimerkiksi .com, .net, .org tms)

Hinnat:
Kysy!

Käyttöehdot