Palvelut

Internet-palvelut jatkuvat edelleen normaalisti ja itse asiassa paremminkin, kun käyttöön on hankittu entistä paljon tehokkaampi pilvipalvelinratkaisu, jossa asiakkaiden sivustojen vasteajat ovat parempia ja sekä käyttöjärjestelmä että ohjelmistot ovat kaikki nykyvaatimusten mukaisia.

Kotisivupalvelin:
Asiakkaiden käytössä on kotisivupalvelin. Uusi Premium-kotisivupalvelin on asiakkaalle hieman kalliimpi kuin vanha, mutta paljon tehokkaampi ja jolla saa sivuille paremmat vasteajat, sivusi siis latautuvat sillä nopeammin! Varsinkin WordPressiä käyttävät asiakkaat käyttävät tätä uutta Premium-palvelinta tyytyväisinä. Kaikki uusien asiakkaiden palvelut sijoitetaan automaattisesti Premium-palvelimelle, vanhalle palvelimelle ei luoda enää uusia palveluja. Molemmat palvelimet sijaitsevat Euroopan suurimmassa ja maailman kolmanneksi suurimmassa konesalissa.

Verkkotunnukset:
Peruspalvelujani ja samalla käytetyimpiä palvelujani ovat Internetin verkkotunnukset, niiden ylläpito ja verkkotunnukseen liittyvät sähköpostiosoitteet. Eli kun haluatte yrityksellenne oman Internet-osoitteen tyyliin www.omayritys.fi, ottakaa yhteyttä!

Myös alitunnukset ovat mahdollisia ja ilmaisia, esimerkiksi myynti.omayritys.fi  ja talous.omayritys.fi jne. Vanha kotisivujenne osoite toimii silti edelleen.

Samalla saatte sähköpostiosoitteet muotoa esim. etunimi.sukunimi@omayritys.fi, palaute@omayritys.fi jne. Tässäkin, voitte edelleen halutessanne käyttää myös vanhoja sähköpostiosoitteita ja -ohjelmistoja.

Internetin verkkotunnus on tyypillisesti muotoa omayritys.fi tai etunimisukunimi.fi (pääte voi olla myös esimerkiksi .com, .net, .org tms)

Hinnat:
Kysy!

Käyttöehdot